perjantai 30. syyskuuta 2016

Syyskuun sävyjä

Tällä viikolla olen lähinnä a) tehnyt töitä, b) hakenut töitä ja c) vaellellut ympäri kaupunkia ihastelemassa upeaa ruskaa. Vähän on stressi ja epävarmuus työjuttujen suhteen vaivannut, ja muutenkin tunteet ovat olleet syystä tai toisesta kovin herkässä, mutta ulos lähteminen on piristänyt oloa joka kerta - jopa sateella, sillä oikeastaan nautin kovasti ensimmäisistä oikeista sateisista syyspäivistä, niissä on tunnelmaa! Aurinkoisina päivinä taas ruskan fiilistelystä ei ole meinannut tulla loppua, ja olen kyllä muutenkin sitä mieltä, että tästä aivan liian lyhyestä vuodenajasta täytyy ottaa kaikki irti. Ei kai se niin vaarallista ole, vaikka räpsisi mennessään koko ajan kuvia puista, jos ne kerran tuottavat tällaista iloa. Myös viikonlopun suunnitelmiin kuuluu ennen kaikkea ulkoilua. Rohkenen suositella teillekin.

2 kommenttia:

  1. Upeita syksykuvia! Löytyykö sulta instagramia? Sun kuvat on usein tosi hienoja niin voisin mennä ihastelemaan sieltä lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Helppo ottaa hienoja kuvia, kun luonto on jo itsessään niin upea :) Löytyy myös insta (johon olen aika koukussa), https://www.instagram.com/anniinavirtanen/ :)

      Poista