Kuka ja mitä

Heippahei ja tervetuloa blogiini!

Nimeni on Anniina Virtanen, olen koulutukseltani psykologi ja toimin tällä hetkellä tutkijana ja jatko-opiskelijana Tampereen yliopistossa työhyvinvointia käsittelevässä projektissa. Blogini sai alkunsa siitä, kun vuosia sitten kiinnostuin positiivisesta psykologiasta ja esimerkiksi onnellisuuden tutkimuksesta. Sittemmin aihepiirit ovat laajentuneet ja toivottavasti omatkin näkemykset kypsyneet, mutta kiinnostus hyvän elämän aineksiin on ja pysyy.

Blogitekstini käsittelevät pääsääntöisesti mielen ja ehkä vähän kehonkin hyvinvointia, ihmissuhteita ja mielekästä elämää perustuen vähintäänkin löyhästi tutkittuun tietoon. Tieteellisen tiedon välittäminen helposti lähestyttävässä ja kevyessä muodossa on sydäntäni lähellä, mutta haluan jättää myös tilaa vapaammalle pohdiskelulle ja keskustelulle.

Vapaa-ajallani harrastelen bloggaamisen ja lukemisen lisäksi teatteria, kuvataiteilua ja joogaa. Lisäksi olen innokas ja monipuolinen taiteen sekä kulttuurin kuluttaja, mikä näkyy toisinaan myös täällä blogin puolella. Ihmisenä olen utelias, puhelias, herkkä ja helposti innostuva. Rakastan mielenkiintoisiin ihmisiin tutustumista ja henkeviä, mieltä avartavia keskusteluja.

Jos haluat vaihtaa ajatuksia ja ideoida kanssani jotain uutta ja timanttista, ota ihmeessä yhteyttä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti