sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Puhetta introverttiudesta

Eräs kaverini oli linkittänyt Facebookiin Susan Cainin mainion introverttejä käsittelevän puheen, joka sisältää tiivistetysti niin hyviä pointteja, että päätin jakaa sen teidänkin kanssanne. Olen kirjoitellut ennenkin paljon introverttiudesta ja herkkyydestä, joissa on paljon samaa, ja joita molempia tunnistan myös itsestäni (herkkyyttä vielä enemmän tosin). Molemmat ovat kuitenkin asioita, joista ihmisillä tuntuu olevan roppakaupalla mitä kummallisempia luuloja, joten puhuttavaa riittää vielä paljon. En viitsi toistella koko puheen sisältöä, joten katsokaa se itse ja tehkää omat päätelmänne. Täyttä asiaa mielestäni, vaikka toisaalta ärsyynnyinkin hieman Cainin tyylistä korostaa introverttien hyviä puolia ja ainutlaatuisuutta. Tosin ehkä tuollaiselle tsemppaukselle on tilausta, sillä moni introvertti on varmasti saanut kuulla paljon negatiivista palautetta eikä ehkä tunnista luonteensa vahvuuksia.

Funny Confession Ecard: Introvert Problems: I'd love to hang out with you, but I need to be alone today. If I have any social interaction in the next 24 hours, someone will die.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä. Kun nyt lähiaikoina on tullut löydettyä juttuja introverteistä, on ollut melko kiintoisaa tajuta että oho, jotkut muutkin on tällaisia "outoja", enkä se ole vain minä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, moni muukin on kokenut sen vähän yllätyksenä, että introvertteja löytyy oikeastaan joka puolelta - ehkä moni vain koittaa peittää niitä piirteitä sosiaalisissa tilanteissa :/

      Poista