perjantai 6. toukokuuta 2016

Oi onnea, kesä!

Eipä olisi voinut paremmin sattua, että kesä päätti tulla juuri nyt - pitkä viikonloppu nimittäin, niin ehtii keskittyä vain ja ainoastaan ensimmäisistä kesäpäivistä hurmioitumiseen! Ensimmäiset jätskit on syöty ja terassikahvit juotu, ulkoiltu t-paita päällä, hankittu vuoden ensimmäiset rusketusrajat, ja mitä muuta näitä tärkeitä kesän ensimmäisiä nyt onkaan :) Talviturkin heittäminen tosin taitaa jäädä vielä odottamaan, hyiseen järveen en varmaan vielä hetkeen uskaltaudu, vaikka keli muuten olisi kuinka kesäinen... 

Jokin tässä vuodenajassa myös herkistää kovasti: viime päivinä olen moneen kertaan meinannut itkeskellä bongaillessa kevään merkkejä luonnosta ja ajatellessa sitä, miten koko (toivottavasti) ihana ja pitkä kesä on vielä edessä. Ja toisaalta ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni minulla ei juurikaan ole kesäsuunnitelmia vielä tässäkään vaiheessa, mikä tuntuu toisaalta jännittävältä ja toisaalta vähän oudolta, sillä yleensä olen aika kova suunnittelemaan. Ehkä joskus on kuitenkin hyvä harjoitella spontaaniutta ja hetkessä elämistä, aina sitä jotain mielekästä tekemistä kuitenkin ilmaantuu. Töiden hakemista en ole vielä jaksanut juurikaan stressailla, vaikka muutaman hakemuksen olenkin kuluneen viikon sisään väsännyt. Ei tunnu kovinkaan ikävältä idealta viettää kesää vähän lepäillen ja tuumaillen tulevaisuutta.

Miten te olette viettäneet näitä ensimmäisiä kesäisiä päiviä? Onko jo kesäsuunnitelmia? 

6 kommenttia:

 1. Kesäsuunnitelmia ei vielä ole, mutta kesäisestä säästä on nautittu onkien, ja huomenna ollaan suunniteltu ystäväpäivää. Parvekkeelle katetaan naposteltavaa, kuohuvaa ja Scrabble-peli. Nautitaan auringosta ja yhteisestä ajasta. :) Haluaisin käydä myös kuvailemassa tätä ihanaa luontoelämystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa loistavalta! Kannattaa kuvailla nyt, kun kevät on ehkä kauneimmillaan :)

   Poista
 2. Mistäs noin ihania puita löytää (eka kuva)? Mäkin haluan päästä ihastelemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereen keskustasta löytyy! Tänään tosin kävelin taas ohi ja huomasin, että kukat alkavat jo lakastua :(

   Poista
 3. Ihastellen alkukesän vihreää uutta kasvua, auringonpaistetta ja sen lämpöä ja valoa! Nanna, pidän sulle peukkuja, että hakemusten lähettäminen tuottaa toivomasi tuloksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tosin itsekään tiedä, mitä eniten toivon työrintamalla, mutta ehkä jotain kiintoisaa ilmaantuu jossain vaiheessa :)

   Poista